KISA KISA | 3 Güzel Haber Birden!

Haber

Yerli sahnemizin New Wave etkili müzik yapan gruplarından To The States ilk olarak yayınladıkları teklileri Burn sonrasında, “köprüden önce son çıkış” diye tabir ettikleri 2. parçaları FF‘i de geçtiğimiz günlerde servis etti. Grup merak uyandırmaya devam ediyor. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek.

facebook.com/ToTheStates

Ezgi Köyağasıoğlu‘nun solo projesi şeklinde ilerleyen Saint Kitten, geçtiğimiz günlerde GusGus‘ın 2014 yılı albümü Mexico’da yer alan parçası Airwaves‘e yapmış olduğu uyarlamanın video klibini yayınladı. En az orijinali kadar başarılı bir iş olmuş!

facebook.com/thesaintkitten

saintkitten.com

Şafak Özkütle tarafından kurulmuş, yaptığı başarılı işlerle son zamanlarda kendinden sıklıkla söz ettiren bir elektronik müzik projesi olan Oceanvs Orientalis‘ten yeni bir parça daha geldi! Gardens of Babylon ismindeki bu yeni parçaya ve diğer başarılı işlere aşağıdan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Bu arada Oceanvs Orientalis‘i bu gece dinlemek istiyorsanız, sizi hemen şu etkinliğe ve akabinde de Suma Beach‘e doğru alalım! facebook.com/events/254331311610020

facebook.com/OceanvsOrientalis

soundcloud.com/oceanvsorientalis

Tags: , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Neigh Pupil’den yeni bir EP: “Visible But Unseen”
ALBÜM | Red Hot Chili Peppers – “The Getaway”

Yazar

Bize Katıl!