Müjde! BalconyTV Ankara Yayın Hayatına Başlıyor

EtkinliklerHaber

İlk olarak 2006 yılında yayında olan BalconyTV, şehir manzaraları eşliğinde birçok müzisyene ev sahipliği yaptı. Bugüne kadar 58 farklı şehirde, aralarında Ed Sheeran, Mumford and Sons, ve Jessie J gibi tanınmış isimleri ağırlayan platform, uzun süredir İstanbul‘da yerli müzisyenlerin yanı sıra Moddi gibi misafir müzisyenlerin canlı performanslarını da bizlerle paylaştı.

BalconyTV’ye 59. şehir olarak katılan yeni bir şehir daha var; Ankara. BalconyTV İstanbul‘un yapımcılığından ayrılan, Bir Baba Indie ekibinde de yazmaya devam eden Gökhan Yenileyen, Ankara’ya taşınmasıyla birlikte projeyi de Ankara‘ya taşıdı. Yerli müzik dünyası için Ankara‘nın, bugüne kadar kazandırdığı müzisyenlerden dolayı gerçekten önemli bir değeri var. Genellikle “bir gün İstanbul’a gitmek gerekecek” diye içten içe dertlenen insanların ayağına kadar gitmek çok kıymetli.

Taurus AVM‘nin terasında gerçekleşen çekimlerin, tüm ses işlerini ise Studio Mirage yapıyor olacak.

Her Pazartesi yeni bir grubun canlı performansı yayınlayacak olan ekibin tüm çalışmalarını da, tıpkı İstanbul ayağında olduğu gibi sık sık paylaşacağız.

http://www.balconytv.com/ankara | Facebook

Tags: , ,

İlginizi Çekebilir

ALBÜM | In Hoodies’den “çok iyi niyetli” bir albüm: ”A Lunar Manoeuvre”
BBI YERLİ #27 | “KAAN ŞEN”

Yazar

Bize Katıl!