ORADAYDIK | Hozier – Volkswagen Arena, İstanbul Konseri (3 Mart 2016)

Oradaydık

2013 yılında yayınladığı Take Me To Church ile müthiş bir çıkış yakalayan Hozier, 3 Mart akşamı Volkswagen Arena‘da sahne aldı.

Off The Hook kapsamında Editors‘tan sonra serinin ikinci konserini veren Hozier, iki sene süren turnesinin son ayağını ülkemizde sonlandırmış oldu.

Konsere gidişimizi Hozier’ın sahneye çıkış saatine göre ayarladığımız için ön grup Rhodes‘i dinleme fırsatı yakalayamadık.

Hozier hakkında konuşacak olursak…

Açıkcası o akşam Volkswagen Arena sahnesinde beklediğimden çok daha samimi bir ekip ve iyi müzik vardı. From Eden, Someone New, To Be Alone, Work Song ve daha nice şarkısının canlı performansıyla pek çok insanın Hozier’a duyduğu sempatinin katlanarak arttığını düşünüyorum.

O akşam adına söylenecek bir diğer şey ise, sahneyi güzel tebessümlerle izleyen dinleyenler hakkındaydı. Konsere katılım fazlaydı ve asıl önemlisi ülkemiz dinleyicileri için Hozier sadece Take Me To Church‘ten ibaret değildi. Dinleyenler hemen hemen tüm şarkılara içtenlikle eşlik ettiler.

Turnenin son ayağında dinleyenlerin sahneyle uyumunu ortaya koyan atmosferle sonlanan bu konser yalnızca kulağımıza değil sahne ışıklarının tınılarla birleşip “güzel”i meydana getirmesiyle de bir yandan gözlerimize bayram ettirdi.

Ayrıca Young Americans‘ı söyleyerek bu dünyadan bir David Bowie‘nin geçtiğini bizlere bir kez daha hatırlatarak görünürde küçük fakat anlam olarak büyük bir anma gerçekleştirdiler.

Son olarak söyleyeceğimiz şudur ki, biz Hozier’ı fazlasıyla sevdik.

Daha güzel ve daha nice işlerle ülkemizde tekrar görmek istediğimizden de eminiz!

Sevgiyle, güzellikle…

https://www.instagram.com/p/BCgUbPOTb_I/?taken-by=birbabaindie

https://www.instagram.com/p/BCgfUFSTbzK/?taken-by=birbabaindie

Tags: , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

KISA KISA Haberler
ALBÜM | Your Friend – “Gumption”

Yazar

BBI Yerli: Rana Türkyılmaz & Kırık Pena

Bize Katıl!