Just Kids: “Çocuklara Yardım İçin Buluşuyoruz” | 13 Şubat @ Kontra Record Store

12633681_1279946405355836_3889056201738416625_o

13 Şubat Cumartesi günü savaş mağduru, yardıma muhtaç, sağlık sorunları olan çocuklar için Kontra Record Store‘da bir etkinlik düzenlenecek. Yaş aralığı gözetmeksizin çocuklar için açılan yardım kutusuna, etkinlik gününe kadar oyuncak, battaniye, giysi, ayakkabı, boya kalemi, defter yani özetle bir çocuğu mutlu edecek her şeyi Kontra Record Store’a getirip bırakabilirsiniz. Toplanan tüm yardımlar Hayata Destek Derneği ve Çocuklar Giysin Diye organizasyonu aracılığıyla çocuklara ulaştırılacak. Etkinliğe katılım sağlayacak hiçbir bireyin ve kuruluşun siyasi ve ideolojik bağlılığı bulunmamakta. Bu konudaki hassasiyetin organizasyon planlama süresince dikkatle incelendiğini belirtelim.

Etkinlik günü 30 ila 45 dakika arasında değişen canlı performanslar olacak. Etkinliğe katılan müzisyenler/grupların performans programı şu şekilde:

2014’te iki müzisyen arkadaşımla birlikte kimsesiz çocuklar için düzenlenen bir etkinlikte yine çalmıştım. O gün orada çocukları eğlendirmek, mutlu edebilmek için çaldığımızda duygularımız karmakarışık olmuştu. O gün yaşadıklarımı kendi blogumda not almıştım. Bu etkinlikte her ne olup bitecekse bir yerlerde bir çocuk gülümseyecek. Bu yazıyı okuyan “güzel insan”, sevgi ve paylaşmak çok harika şeyler. Tüm güzelliğinizle etkinliğe desteğinizi bekliyoruz.

Etkinlik “ücretsiz” olup, etkinliğe ilişkin tüm detayları aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

Just Kids | Facebook Etkinlik Sayfası: https://www.facebook.com/events/1516627268638148/

Kontra Record Store: https://www.facebook.com/kontrarecords/http://www.kontrarecords.com

Hayata Destek Derneği:  http://www.hayatadestek.org/

Çocuklar Giysin Diye: https://www.facebook.com/cocuklargiysindiye

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Bize Yazmak İster Misiniz?
RÖPORTAJ | Ali Cihan: “Bu alemin şamanıyım”

Yazar

BBI Yerli: Rana Türkyılmaz & Kırık Pena

Bize Katıl!