KüçükÇiftlik Park’tan 40. yıl şerefine: “1st Harvest Festival”

EtkinliklerYerli Sahne

Alt-J kaç yılında kuruldu? 

2007!

Peki, Danimarkalı Mew Alt-J’den kaç sene önce kuruldu?

13!

Ya, Jim Morrison kaç yaşında aramızdan ayrıldı?

27!

Toplayın son iki rakamı. Kaç etti? 

13 + 27 = 40 yapar!

Ve KüçükÇiftlik Park’ın 40. yıl dönümü!

***

Bugüne kadar ağırladığı pek çok müzisyen ve grup ile bizleri buluşturan KüçükÇiftlik Park‘tan 40 yıllık emeğin hasadı niteliğinde yeni bir festival geliyor!

Tüm müzikseverlere bir teşekkür niteliğindeki 1st Harvest Festival‘i 31 Mayıs 2015 Pazar günü yine kendi saha ve seyircisi önünde gerçekleşecek.

Festivalin bir diğer önemi ise, Türkiye’ye ilk defa gelecek olan isimleri bulundurması. Bunların en başında ise, bugüne kadar milyonların dinlediği Breezeblocks, Fitzpleasure gibi şarkıların yaratıcısı, Britanya Mercury Ödüllü, iki Brit Ödülü için de aday gösterilen son yılların en revaçta gruplarından Alt-J bulunuyor.

Ülkelerinden çıkan en başarılı işlerden biri olan Danimarkalı Indie Rock grubu Mew, ilk kez KüçükÇiftlik Park’ın hasat gecesinde Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Reggae ve eğlence denildiğinde ülkede akla ilk gelen isimlerden olan Sattas, konser ve festival mekanlarından sonra yüzlerini beyaz perdede de görmeye başladığımız süper üçlü Flört, Kerem Tüzün, Kaan Sezyum ve  Cem Ömeroğlu gibi üç önemli müzisyenden oluşan dev kadrosuyla Kök, “Kimsenin Ruhu Duymaz” isimli ilk albümleriyle saykodelik alemlere giriş yapan Eskiz ve gecenin ilerleyen saatlerinde ise dj VEYasin‘in yan projesi olan Hey Douglas ile KüçükÇiftlik Park bizleri 40. yıl kutlamasına davet ediyor.

Festival sadece bunlarla da sınırlı kalmıyor; gitar yapımı, şifalı bitki gibi atölyelerin yanı sıra permakültür, ekolojik gıda ürünleri, takı, kıyafet, plak, manav ve kahve dükkanlarına da yer vererek, festival alanını ideal bir dünyaya dönüştürüp, Gerekeni Yap‘maya hazırlanıyorlar.

Ayrıca, daha önceden katılım gösterdiğiniz KüçükÇiftlik Park etkinlik biletlerinizi yanınızda getirmeniz ve Twitter’dan #kcpdehasatvakti hashtag’i ile paylaşmanız halinde sahne önüne direkt geçiş ve sanatçılarla meet&greet hakkı ya da festival çantaları kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Unutmayın!

Tarih: 31 Mayıs Pazar

Yer: KüçükÇiftlik Park

Saat: 12:00

Biletler Biletix‘te!

Facebook Event

Tags: , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Bir Baba Indie Kabinde! @Muaf Beyoğlu / 03.06.2015
Chris Cornell’den Yeni Solo Albüm: “Higher Truth”

Yazar

Bize Katıl!