ODTÜ MT 20. Geleneksel Rock Şenliği

EtkinliklerHaberYerli Sahne

Bu yıl 20.si düzenlenecek olan ODTÜ MT Rock Şenliği oldukça iddialı ve bir araya gelmesi oldukça zor olan grupları Mimarlık Amfisi’nde ağırlayacak.

Şenlik kapsamında No Clear Mind, Türkiye turnesinin Ankara ayağında ODTÜ’ye uğrayacak. Ayrıca, şenliğin yine heyecanlandıran isimlerinden Korhan Futacı ve Kara Orkestra ile Yasemin Mori öne çıkıyor. Hatta Yasemin Mori için şöyle bir parantez açalım. 14 Mart’ta Salon İKSV‘de Finnari Kakaraska albüm lansmanı olacak ve Ankara dinleyicisi üzerinde, 2 gün önceki bu konserde albümdeki yeni parçalara yer verme ihtimalinin heyecan yarattığını söylersek yanlış olmaz sanırım.

Ayrıca 123, Gevende, Dorian, Kül ve Selim Saraçoğlu‘nun yanı sıra son zamanlarda epey iyi işler çıkartan bir sürü yerli grubun da sahne alacağını ekleyelim.

Ankara’da kuyruklu yıldız etkisi yaratan konserin biletleri, her gün için 13 TL, kombine ise 50 TL, olarak belirlenmiş durumda. Biletleri Naz Gıda (100.Yıl) ve Noxus’tan (Kızılay) temin edebilirsiniz.

Son olarak Bir Baba Indie ekibinden ben ve Eren Karacaoğlu olarak 11 Mart’ta etkinlik alanında hem sahnede (Yarımada), hem de ortalıkta bir yerlerde olacağız. Bir Baba Indie‘yi seven, okuyan, takip edenler varsa tanışmayı can-ı gönülden isteriz.

*Şenliğin daha detaylı ve güncel bilgi paylaşımlarını etkinlik sayfasından takip edebilirsiniz.

9 Mart / Kapı Açılış – 17:00

10 Mart / Kapı Açılış – 16:00

11 Mart / Kapı Açılış – 16:00

12 Mart / Kapı Açılış – 17:00

  • YASEMİN MORİ | facebook
  • KORHAN FUTACI VE KARA ORKESTRA | korhanfutaciorkestravekaraorkestra.net
  • Northern Lights (FR) | facebook

13 Mart / Kapı Açılış – 16:00

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

ParkFest 10 Mayıs Pazar KüçükÇiftlk Park’ta!
Mumford & Sons’tan yeni albüm geliyor: “Wilder Mind”

Yazar

Bize Katıl!