RADYO | Bir Baba Indie #20’de “No Land” bizlerle olacak!

Haber

Bir Baba Indie ile çok önemli gelişmelere vesile olacak adımın ilkini atıyoruz. Bir Baba Indie var olduğundan bu yana yerli gruplar için bir şeyler yapabilme, onlara destek olabilmek için derin düşünceler içerisindeydik. Açık Radyo‘dan önce sitede olabildiğince, takip edebildiğimiz yerli grupları paylaşmaya çalıştık. Açık Radyo‘dan sonra da yerli gruplar üzerine iki tane özel program yaptık.

Açık Radyo‘daki 20. programda ise çok özel bir eylem içerisinde No Land‘i ağırlayacağız. İlk dinlediğimizde “İşte budur!” nidaları attıran grup üyeleriyle müzik haricinde No Land‘in bilinmeyenlerini, yerli grup olgusunu yıkıp yerine yersiz grup olgusunu getirmelerini, sınırsızlığı konuşacağız. Programda harika No Land şarkılarının yanı sıra, onların sevdiği, etkilendiği gruplara/müzisyenlere de yer vereceğiz.

Özetle;

Bir Baba Indie, Açık Radyo’daki 20. haftasında No Land’i ağırlıyor. No Land üzerine yazılacak çok şey var ama önce konuşmayı tercih ettik. Kabuğumuza sığmayacağımız No Land özel programında, grup üyeleriyle birlikte, 23:00’dan sonra, 94,9 Açık Radyo’da olacağız.

acikradyo.com.tr/stream

No Land

Facebook   |  Twitter

Tags: , ,

İlginizi Çekebilir

Müzik ve Pazarlama
Babylon yeni sezonun ilk isimlerini açıkladı!

Yazar

Bize Katıl!