Neil Young İstanbul Konseri ön grupları belli oldu!

Haber

İstanbul’da ilk kez düzenlenecek olan Neil Young and Crazy Horse konseri 15 Temmuz Salı akşamı KüçükÇiftlik Park‘ta gerçekleştirilecek. Neil Young öncesinde ise sahne alacak isimler belli oldu!

İlk olarak 2008 yılında tanıştığımız verdiği konserler ve çıkardığı Full Faça albümüyle İstanbul’un alternatif sahnesinin önemli isimlerinden biri haline gelen Büyük Ev Ablukada ile açılış yapılacak konserin ardından Neil Young öncesi ortamı ısıtma görevini Texas’tan canımız Midlake yapacak! Midlake’in gelmesine sevinmekle beraber yine grubu hakkıyla dinleyememekten de muzdarip olduğumuzu belirtmeden geçemeyeceğiz. Umarız yeni sezonda Salon İKSV’de bir kez daha kendilerini izleme fırsatı buluruz.

Kapıların 18.00’da açıldığı gecede, 18.45’te Büyük Ev Ablukada, 20.00’da Midlake ve 21.30’da Neil Young and Crazy Horse sahnede olacak.

Gecenin genel alan biletleri 90 TL, ikinci sahne önü biletleri 150 TL, birinci sahne önü biletleri ise 300 TL. Gecenin sınırlı sayıdaki ve kimlik göstererek yalnızca ana gişe İKSV’den alınabilecek “öğrenci” biletleri 70 TL. Lale üyeleri, Neil Young konserinde %20’ye varan indirimlerden faydalanabilecekler. Vodafone Red aboneleri ise, Neil Young konserinin biletlerini %20 indirimle alabileceklerini de hatırlatmadan geçmeyelim.

Tags: , , ,

İlginizi Çekebilir

YENİ | Blonde Redhead – “No More Honey”
KONSER | Moda Sahne Çıldırmış Olmalı!

Yazar

Bize Katıl!