Peyote Yenilenen Sahnesiyle Dönüyor!

EtkinliklerHaber

-Peyote kapanıyormuş.

+Hayır, kapanmıyormuş ama artık konser olmayacakmış.

Son dönemlerde etrafımızda sıkça duyduğumuz, asılsız cümlelerin artık sonu geldi. Çünkü Peyote Nevizade, yenilenen sahnesiyle bomba gibi dönmeye hazırlanıyor!

Yıllardır “İstanbul’daki ikinci evimiz” olarak adlandırdığımız, İstiklal Caddesi’nin genel durumu ve Taksim’deki insan kalabalığı ne kadar canımızı sıkarsa sıksın, bizi ve Taksim’i ayakta tutan en önemli figürlerden Peyote, kış sezonuna nasıl başlıyor?

15 Aralık Cuma akşamı, Anadolu ezgilerini ve dub müziğini birleştiren İstanbullu Komadub ve Debdebe, 16 Aralık Cumartesi akşamı ise solo projesiyle tanıdığımız Can Karadoğan, Kahraman Gölgeleri isimli yeni albümünün lansmanı için Peyote Nevizade‘de olacak.

Bitti mi? Bitmedi!

Bristol menşeili, Berlinli plak şirketi Subtext‘ten Davul isimli albümünü yayınlayan Cevdet Erek, 22 Aralık Cuma, Değildir single serisine Ezhel ve Kamufle ile yaptığı son parçayla noktayı koyan Nihil Piraye, 29 Aralık Cuma Peyote sahnesinde olacak. 30 Aralık gecesi de naif müziğini pek sevdiğimiz Yolda konseri ile birlikte de bu yılın kapanışı yapılacak.

Şubat’ta 20. yaşını dolduracak olan ve 13 senedir Taksim Nevizade’de faaliyet gösteren Peyote, yakında 2018’de sahne alacak yerli-yabancı isimleri de açıklayacak.

Heyecanla bekliyoruz!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Bir Baba Indie #46 – “Tuğçe Şenoğul” @ Radyo Kanyon
BBI Haftanın TOP 5 Etkinliği (11-17 Aralık)

Yazar

Bize Katıl!