Akın Sevgör’ün yeni EP’si “Routine” ile mükemmel düzeni keşfediyoruz

Yeni Çıkanlar

Akın Sevgör‘ün 2016’da yayınladığı ArsNova albümü, başa alıp dinlemekten asla sıkılmadığımız, hüzünlüyken, mutluyken kısacası her ruh halinde kendimizden bir şeyler bulabildiğimiz başucu albümlerinden biri olmuştu.

ArsNova‘dan sonra Akın Sevgör‘den gelecek yeni işlere kapımızı açarak bir süre bekledik. “Artık yeni albüm gelsin, dayanamıyoruz!” diye isyan etmek üzereydik ki yeni EP haberiyle keyfimiz yerine geldi, geriye sadece beklemek kalmıştı.

Neyse ki bu bekleyiş 29 Eylül’de sona erdi ve Akın Sevgör‘ün Subroomer Records etiketiyle yayınlanan yeni EP’si Routine‘i dinleme fırsatını da bulduk. Dört şarkıdan oluşan Routine, ilk şarkı Geometric‘le sizi içine almayı başarıyor. Dinlerken kendinizi müthiş bir düzenin içinde hissetmeye başlıyorsunuz. İkinci şarkı Waves başladığında keskin hatlar yumuşuyor ama düzen mükemmeliğini kaybetmiyor. Another Bond ile derinlere dalarken, EP’yle aynı adı taşıyan Routine ile EP’nin sonsuza kadar uzayıp gitmesini diliyorsunuz.

İkinci albümünde ArsNova‘ya göre daha farklı işler yapmak istediğini söyleyen ve aldığı klasik müzik eğitimiyle ne yaparsa yapsın çok seveceğimizi adımız gibi bildiğimiz Akın Sevgör Routine’i, yeni albümünde yapacaklarını anlattığı bir ara bölüm olarak görüyor.

ArsNova‘nın devamı, yeni albümün önsözü Routine için sizi aşağıdaki bağlantıya alalım ve buradan Akın Sevgör‘e bir kere daha teşekkür edelim.

Radyo Kanyon’da yayınlanan Bir Baba Indie programının 23. haftasında konuk olan Akın Sevgör’ün programını dinlemek için de sizi buraya alalım.

Tags: , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Ars Longa’dan Yeni Şarkı “Yüreğim İmparator” Geldi
The Horrors’tan Yeni Video: “Something To Remember Me By”

Yazar

Bize Katıl!