Belle and Sebastian’ın Yeni Videosuyla İskoçya’ya Taşınıyoruz: “We Were Beautiful”

Haber

İskoçya’nın en tatlı grubu, yaptıkları her işi sabırsızlıkla beklediğimiz Belle and Sebastian, geçtiğimiz aylarda yayınladığı ve bizim de haftalarca loop’a alıp dinlediğimiz We Were Beautiful şarkısı için çektiği videoyu paylaştı.

2015’te yayınladıkları Girls In Peacetime Want To Dance albümüyle kendilerine olan özlemimizi kısmen giderebilmiş, aynı yıl ülkemizde verdikleri konser sayesinde de Belle and Sebastian‘a olan aşkımızı dağlara taşlara haykırmıştık. We Were Beautiful yayınlandığı zaman da ayrılmak istemediğimiz eski sevgilimizle yeniden karşılaşmışız gibi hissettik. Bize bu hisleri yaşatan şarkının şimdi güzel bir videosu var!

Yönetmen koltuğunda Franz Ferdinand‘la yaptığı işlerden tanıdığımız Blair Young‘ın oturduğu şarkının Glasgow’da çekilen videosunda, sıradan bir cumartesi sabahına uyanan insanları görüyoruz. İnsanın içine işleyen şarkı ve kısa film tadındaki videoyla parçalar yeniden bir bütün haline geliyor ve Belle and Sebastian‘ı neden bu kadar sevdiğimizi bir kere daha hatırlıyoruz.

We Were Beautiful‘la birlikte “Yeni albüm mü geliyor?” sorusu zihnimizde uçuşurken, kalbimiz “Evet, kesin geliyor!” diyerek hızlıca çarpmaya başlıyor.

Umarız haklı çıkarız ve yeni Belle and Sebastian albümü yıllarca müzik çalarlarımızdan eksik olmaz!

We Were Beautiful’un videosu için sizi aşağıya alalım.

Tags: , , ,

İlginizi Çekebilir

Ağaçkakan’ın Yeni Albümü “A Naşkvit” Dijital Platformlarda Yayınlandı
Wild Beasts Dağıldığını Açıkladı

Yazar

Bize Katıl!