Alpman Yeni EP’sini yayınladı: “Forgotten Goods”

HaberYeni Çıkanlar

Türkiye’de Allah-Las‘ın konser vereceğini varsayalım. Alana girmişsiniz ve ışıklar açılmamışken bir grup çalmaya başlamış. Bir an için “Allah-Las’ın bütün şarkılarını biliyorum ama bunu daha önce hiç duymamıştım.” diye düşünüyorsunuz. İkinci şarkı başlıyor, ışıklar açılmıyor ve yine aynı şeyi düşünmeye devam ediyorsunuz. Bu işte bir terslik olmalı ama o kadar güzel bir terslik ki bu, sesinizi çıkarmadan dinlemeye devam ediyorsunuz. Eşlik etmeye başlamışsınız bile! Işıklar açılıyor ve işte karşınızda Alpman!

Yerli sahnemizin gümbür gümbür gelen isimlerinden Alpman, yeni EP’si Forgotten Goods‘u geçtiğimiz günlerde dijital platformlardan dinleyicilerle paylaştı. Üç şarkılık EP, sizi yukarıda bahsedilen konser görüntüsündeki gibi hem şaşırtıyor hem de çok sevindiriyor. Dinlemeye başladığınızda hiç bitmesin istiyorsunuz. Şarkılar sırayla geçerken “Yoksa Forgotten Goods yeni albüme de göz mü kırpıyor?” diye düşünmeye başlıyoruz.

Umuyoruz öyledir ve Alpman‘ı hem müzik çalarlarımızda hem de konserlerde sık sık izler, dinleriz. Forgotten Goods için alkışlarımızı kendisine iletirken sizi de EP ile baş başa bırakıyoruz.

Kendisi hakkında daha fazla bilgi için de sizi bu linke ışınlıyoruz.

Dikkat: Bağımlılık yapabilir.

Tags: , , , ,

İlginizi Çekebilir

Alpha Minus’tan Yeni Single Geldi: “Whale Song”
Gerçekten Çok Başka: “Ibrahim Maalouf”

Yazar

BBI Yerli: Rana Türkyılmaz & Kırık Pena

Bize Katıl!