Salon’da Yeni Sezon Başlıyor!

EtkinliklerHaber

En sevdiğimiz mekanlardan olan Salon’umuz İKSV’miz 22 Eylül‘de yeni sezonu açıyor!

Alman synthpop prodüktörü Marius Lauber’in solo projesi Roosevelt ile 22 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon 27 Eylül Çarşamba günü neo-klasik müziğin çıkış yapan isimlerinden Zoe Keating‘le hızla devam edecek. 29 Eylül Cuma akşamı trip hop severleri mutlu edecek olan Norveçli Flunk30 Eylül Cumartesi akşamı gitarist ve prodüktör Ozan Boz ile vokalist Özgü Özman birlikteliğinde Toronto’da kurulan Minor Empire Salon’un ilk konuklarından olacak.

Washed Out, Anthony Strong, Mammal Hands, Wild Beasts, Hidden Orchestra, Anna RF, 65daysofstatic ve Sleep Party People’ın da bulunduğu daha birçok sanatçıya ev sahipliği yapacak olan Salon’un yeni sezon konserlerinin biletleri 10 Ağustos Perşembe günü satışa çıkıyor.

İlk açıklanan konserler bununla da kalmıyor. trip-hop’tan R&B ve dub’a göndermeler yapan parçalarıyla Mathew Barnes’ın projesi Forest Swords, İsrailli indie pop grubu Lola Marsh, İzlanda ve folk müzik denince akla ilk gelen isimlerden olan Olöf Arnalds, Amerikalı solo piyanist Chad Lawson, Londra hip-hop’ı ve beat’leriyle birleştirdiği sound’uyla Henry Wu’nun yepyeni projesi The Kamaal Williams Ensemble bu sezon Salon’da izleyecek isimlerden sadece bazıları.

facebook.com/saloniksv

twitter.com/saloniksv

instagram.com/saloniksv

youtube.com/iksvistanbul

#saloniksv

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Sırlı Aynalarda da Yazıyor: Sena Şener – “Sevmemeliyiz!”
Eskiz’den Yeni Video: “Deliriyorum”

Yazar

Bize Katıl!