Ozbi’den Yeni Video: “Bahar Yanmadan Gel”

Haber

Uzun zamandır belli bir dinleyiciye ulaşmış, sürekli üreten bir müzisyenden bahsetmek istiyorum. Açıkçası dinlemeyenlerin kesinlikle bir kulak vermesi gereken bir isim, Ozbi‘den bahsediyorum.

Ozbi yeni şarkısını bugün (21 Temmuz 2017) video klibi ile beraber YouTube’dan Basemode Records etiketiyle paylaştı. Şarkının ismi Bahar Yanmadan Gel. Sözleri Ozbi (Onur Dursun) tarafından yazılan şarkının müzik ve düzenlemesi de yine Ozbi’ye ait. Şarkının vokalinde Gülce Duru da var ki ikili uzun zamandır beraber şahane işler yapıyor. Klibin yönetmenliğini de Ozbi ile Metin Bela Göktel’in üstlendiğini de belirtelim. Daha önce yayınlanan Kalbine Sor şarkısının ve klibinin devamı olan Bahar Yanmadan Gel için sizi şöyle alalım.

Ayrıca Ozbi ile tanışmama neden olan Rakılı Live projesinden de fırsat bulmuşken bahsetmek isterim. O kadar özel bir iş ki bence gerçekten çok samimi ve kaliteli. Rakılı Live hem YouTube üzerinden videoları ile yayınlanmış olan hem de albüm olarak yayınlanmış olan bir proje. Ozbi ile mikrofonun başında yine Gülce Duru var.

Ve şahane yolculuk Olmazlara Yandım ile başlıyor. Ardından Aysel’e gidiyoruz. Albümde benim için ilk üç şarkı gerçekten çok daha özel. Üçüncü şarkının adı Babildeki Bahçe. Ozbi ile Gülce Duru’nun muazzam uyumunun altını da çizmeliyim. Öylesine, içi bomboş bir övgü değil bu, hakikaten dinlerken öyle diyorum hep. “Nasıl güzel olmuş lan bu” diyorum. “Nasıl güzel yapmışlar yahu” diyorum. “Bu ikili olmuş be” diyorum. Albümde yer alan diğer şarkılar Dünya Dönmediği Zaman Gel, Şehrin Işıkları ve Bir Düş Görmek İster Misin? 6 şarkılık bu farklı çalışmayı dinlemenizi öneriyorum. İster bir duble rakı ile (sonra yine doldurmak isteyebilirsiniz), ister bir damacana bira ile, ister güzel demlenmiş bir çay ile, işte gönlünüzden nasıl gelir ise, kahve de olur.

Ozbi’yi biraz daha yakından tanımak isterseniz yine yazdığımız şu yazıya da göz atabilirsiniz.

Tags: , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Ezhel’den Şehrimin Tadı’na Taptaze Video Klip Geldi!
Karanlık, Alacakaranlık Bir Gece!

Yazar

Bize Katıl!