“Bass’ın Sesini Daha da Açmak İsteyebilirsin!”

Albüm İncelemeleriİnceleme

Emmit Fenn ismini yakın zamanda daha fazla duyma olasılığımız bence oldukça yüksek! Siz bu ismi belki çoktan duydunuz, belki de bildiğinizden haberiniz yok!

Evet, doğrudan konuya girdim ancak nasıl girmeyeyim, neden girmeyeyim?! Ben kendisi ile o çok sevdiğim sosyal medya sayesinde tanıştım. Çok doğaçlama bir tanışma oldu. Saatlerce yazıştık Emmit ile. Şaka tabii ki. Güldürmeyen şakalardan ama olsun. Benim de tarzım bu, çok güldürmüyorum.

Konumuz müzik ve daha fazla sözü uzatmadan ana meselemize gelelim. Emmit Fenn’in ilk albümü olan “Prolouge” albümünü övmek istiyorum biraz. Öyle yüzlerce kelimelerle değil, sade sade anlatacağım hemen bitecek ve siz de dinlemeye koyulacaksınız. Öncelikle albümde iki şarkı var ki benim için en fazla öne çıkanlar onlar. Birisi ilk olarak 2015 yılında yayınlanan Painting Greys, bir diğeri de Stones. Ama özellikle Painting Greys dikkat çekiyor. Albüm versiyonu önce bir analog dünyaya götürüyor dinleyiciyi, ancak sonrasında işler değişiyor. İşte o değişim ile şarkı daha da tutunacak bir hal alıyor. Şarkının bir de YouTube’da “Mohagani Sessions” kanalında tamamen analog versiyonu var, onu da ayrıca çok öveyim, çok güzel olmuş, kafana çok sağlık Emmit. Stones ise biraz daha karanlık bir şarkı. Böyle evde boş boş oturasınız olur ise açıp tavana bakarak dinleyebilirsiniz. Ayrıca web sitesine de göz atmanızı tavsiye edebilirim, çünkü gerçekten ilginç bir tasarımı var sitesinin ve oradan şarkıları dinleyebiliyorsunuz, hem de farklı grafik oyunlarla. Bu iki şarkı ile beraber genel olarak 29 dakikalık “Prolouge” albümünü dinlemenizi öneriyor, sevgilerimi sunuyorum.

emmitfenn.com

Tags: , , , ,

İlginizi Çekebilir

Evden Çık, SUB Seni Bekliyor!
Fatoumata Diawara: “Sesim Yalnızca Şarkı Söylerken Düzeliyor”

Yazar

Bize Katıl!