Peyote Cennet Bahçesi, 3 Haziran’da Burgazada’da açılıyor!

EtkinliklerHaber

Bir süre önce aldığımız bir haberi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorduk, içimizdeki tutmak giderek zorlaşmıştı. Artık söyleyebiliriz: Bu yaz sık sık adalar vapuruna bineceğiz.

Alternatif müziğin İstanbul’daki son kalelerinden Peyote bu yaz ikinci bir mekanla bize yazlık bir seçenek sunuyor. Burgazada’da bulunan, geçen senelerde Paradisos Sessions, Progressive Rock Festivali ve Byzantion Fest gibi etkinlikleri takip edenlerin aşina olduğu Cennet Bahçesi’nin ismi artık Peyote Cennet Bahçesi! Mekan yaz dönemi boyunca haftanın her günü öğlen 12:00’den gece yarısına kadar hizmet verecek.

Haziran-Eylül ayları arasında açık olacak mekanda, Peyote Nevizade programından tanıdığımız müzisyen ve grupların yanı sıra dünya çapında isimlerden konserler, stand-up, film gösterimleri, tasarım pazarları gibi alternatif etkinlikler de düzenlenecek.

3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek açılış partisinde Peyote Cennet Bahçesi’nin ilk konserlerini vermek üzere Gevende ve Kim Ki O sahnede olacak.

600 kişilik konser alanı bulunan mekan yaz boyu lokal sahnenin popüler ve başarılı isimlerini ağırlayacak mekanda sahne alacak isimlerden şimdilik kesinleşenler Jakuzi, Büyük Ev Ablukada, İnsanlar, Gaye Su Akyol, Bubituzak, Sattas, Korhan Futacı ve Kara Orkestra, Islandman, Ayyuka, Özgür Yılmaz. Programın devamını da yakın zamanda öğreneceğiz.

Hafta içi programı, Peyote Nevizade’den tanıdığımız resident DJ’lerden setler, akustik konserler, stand-up gösterileri, film gösterimleri, söyleşi ve workshop’lardan oluşacak mekanda ayrıca langırt, pinpon masası ve geniş çocuk alanları bulunuyor.

Daha fazla bilgi için:

www.peyote.com.tr

facebook.com/peyotecennet

twitter.com/peyoteecennet

instagram.com/peyotecennet

info@peyote.com.tr

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Nihil Piraye’den Parkfest öncesinde yeni single: “Çok Acayip”
Babylon Soundgarden Bu Sene Kamplı Olarak Gerçekleşecek!

Yazar

Bize Katıl!