Electronica Festival İstanbul’un Programı Açıklandı!

EtkinliklerHaber

Yaz geliyor, var olan festivallerin akıbetleri ne kadar belirsiz de olsa da artık yavaş yavaş festival mevsimi de açılıyor! Ülkemizde elektronik müzik ve festival dendiğinde akıllara ilk gelen etkinliklerden olan Electronica Festival‘ın İstanbul ayağı programı da açıklandı.

Bu sene onuncusu gerçekleşecek olan Electronica Festival İstanbul,  29 – 30 Temmuz tarihlerinde Suma Beach Kilyos’ta yine birbirinden kıymetli isimleri ağırlayacak.

Peki festivalde kimler var?

Andhim, Architectural, Britta Arnold, Claptone, Doctor Dru, Dominik Eulberg, Eagles & Butterflies, Einmusik b2b Jonas Saalbach, Elderbrook, Etapp Kyle, Feathered Sun, Francesco Tristano, Frankey & Sandrino, Henry Saiz & Band, Oceanvs Orientalis, Oliver Huntemann, Red Axes, Stavroz, Swayzak, Viken Arman, Voiski ve Yokoo‘nun yanı sıra; Ahmet Şendil, Alican, Ali Efe Dinç, Batur, Becky Fr, Birol Giray, Discolog, Doruk Güralp, Drell, Efe Kantel, Ferhat Albayrak, Furkan Kurt, Jaffer, Mert Yücel, Mousike, Moophy, Murat Uncuoğlu, Nisso, Procombo, Rubsilent, Seko, Sezer Uysal, The Contra ve Yang festivalin kadrosunu oluşturuyor.

Festivalin etkinlik sayfasına buradan, 131 TL olarak belirlenen biletlere ulaşmak için ise Biletix’e şuradan ulaşabilirsiniz.

Tags: , , ,

İlginizi Çekebilir

The War On Drugs’tan Yeni Şarkı: “Thinking Of A Place”
Kara Plak Yayınları’ndan yeni kitap: “Bob Dylan – Kayıtlar”

Yazar

Bize Katıl!