Timber Timbre’den Yeni Albüm: “Sincerely, Future Pollution”

HaberYeni Çıkanlar

Kanadalı gotik folk grubu Timber Timbre, altıncı stüdyo albümleri olan Sincerely, Future Pollution’ı geçtiğimiz günlerde yayımladı.

İlk single Sewer Blues’u duyduğumuz anda bizi mükemmel bir albümün beklediğini az çok tahmin ediyorduk. Fakat beklentilerimizin de üstünde olan Sincerely, Future Pollution, şüphesiz bu yılın en çok dinlenecek albümlerinden biri olmaya hak kazandı.

City Slang etiketiyle raflardaki yerini alan albümde birbirinden güzel dokuz parça bulunuyor. İlk şarkı ve ikinci single olan Velvet Gloves & Spit, “bir albümde giriş parçası nasıl olmalı?” sorusunun cevabı adeta. Sakinliği ile bir kompozisyon başlangıcı hissi yaşatıp gökyüzüne bakarak hayallere dalacağınızın sinyalini veriyor, insanın içini huzurla dolduruyor. İkinci şarkı Grifting ise ilk şarkıdan biraz daha farklı olarak, kişinin eğlenceli yanını ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor. Skin Tone, Moment derken ve sona yaklaşmaya başlamışken bizi karşılayan müthiş bir şarkı var; Western Questions! Bütün duyguları aynı anda yaşayabileceğimizi hissettiren bir parça bu. Sakin başlayan tınıların, Taylor Kirk’ün o mükemmel sesiyle birleştiği her an, albümün yapımında emeği geçen herkese minnetlerinizi sunuyorsunuz.

Creep On Creepin’ On’un 2011’deki başarısından sonra böyle bir albümün yayımlanmış olması, müzikal açıdan her zaman bir yükselişin mevcut olabileceğine kanıt olarak gösterilebilir mi, bilemiyorum. Fakat Timbre Timbre’yi uzun yıllar boyunca müzik çalarlarımızdan eksik etmeyeceğimizi adım gibi biliyorum.

Şimdi de sizleri, gözlerinizi sıkıca kapatıp kahvenizi yudumlarken, Sincerely, Future Pollution’ı baştan sona dinlemeye davet ediyorum!

Tags: , , ,

İlginizi Çekebilir

Etkinlik Takvimi (10 – 17 Nisan)
Hey Douglas’tan Yeni EP Geldi: “Yakın”

Yazar

Bize Katıl!