Açık Radyo 14. Dinleyici Destek Özel Yayınları Devam Ediyor

Haber

25 Mart Cumartesi başlayan, bu yıl 14.’sü gerçekleşen Açık Radyo 14. Dinleyici Destek Özel Yayınları 2 Nisan Pazar akşamına kadar devam edecek.

Olağan akışını 9 gün boyunca değiştiren Açık Radyo’nun bu yılki teması Empati, Özveri, Dayanışma ve Destek olacak. 22 yaşındaki Açık Radyo’nun 14. Dinleyici Destek Yayınları’na katılan ya da katılacak olan isimler ise; Sezen Aksu, Haluk Bilginer, Berkun Oya, Seren Yüce, Mert Fırat, Ohannes Şaşkal, Ahmet Ali Aslan, Ozan Sarohan, Barış Demirel, Entu, Kardeş Türküler, Gevende, Güzin Değişmez, mor ve ötesi, Kolektif İstanbul, In Hoodies, Ulaş Özdemir, Ceylân Ertem, Cenk Erdoğan, Cümbüş Cemaat, Bajar, Thunderbolt, Uğur Yücel, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Cem Yılmaz.

Programları anbean takip edebileceğiniz canlı blog adresine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

radyogunleri2017.tumblr.com

flickr.com/photos/acikradyo

Dinleyiciler Nasıl Destek Olabilir?

Dinleyiciler seçtikleri programın istedikleri bir saatine destek verebiliyorlar. Yani yayınların bedava olarak sürdürülebilmesi için dinleyiciler para vererek destek oluyorlar. Bunu da bir telefonla (0 212 343 41 41) ya da bir “tık”la (www.acikradyo.com.tr) yapmak mümkün. Bunun karşılığında ise radyo, destekçisinin adını programın başında ve sonunda anarak teşekkür ediyor.

Sezen Aksu ve Ömer Madra

Tarkan Gözübüyük, Ozan Tügen, Harun Tekin, Ömer Madra

Ahmet Ali Aslan, Ozan Sarohan

Tags: ,

İlginizi Çekebilir

Etkinlik Takvimi (27 Mart – 2 Nisan)
Salon ve National Theatre Live İşbirliğiyle İki Yeni Oyun

Yazar

Bize Katıl!