ELZ’den Yeni Klip ve “Polycephaly” Albüm Lansmanı

Alternatif sahnemizin en yeni isimlerinden ELZ ile henüz tanışmadıysanız, bu işe seve seve aracı olabiliriz.

Farklı zamanlarda, iki defa Akademia Music Awards‘ı kazanan 1994 doğumlu ELZ, New Yorklu sanatçı Valley ile birlikte kaydettiği Acid Symphony şarkısına Carbon Works tarafından çekilen müzik videosu ile Hollywood Music in Media Awards‘a, Independent Music Video dalında aday oldu. Bu sayede dünya müzik endüstrisinin de dikkatini çekmeyi başaran ELZ, belleklerimizde çoktan yer edindi bile!

Trip-Hop ve synthwave türündeki ilk kayıtlarını Future in Chrome Past adlı EP’de toplayan ELZ, Polycephaly adını verdiği 12 parçalık albümü için geri sayıma başladı. Albümün genel temasını “akli dengesizlik ve huzursuzluk” olarak belirleyen sanatçı, Future in Chrome Past’in genel bütünlüğünü oluşturan “geçmiş”ten Polycephaly ile sıyrılıp geleceği belirleyen bir rotayı dinleyenlere sunuyor.

Polycephaly’e ilişkin olarak dinleyebildiğimiz I Did This To Myself isimli parçanın klibini geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinden paylaşan sanatçı, Polycephaly’nin lansman konserini 17 Şubat Cuma akşamı, Indigo Pub & Cocktails’te gerçekleştirecek. Lansmanın en güzel sürprizlerinden birisi ise “lead single” olarak nitelendirilen All In My Head‘in de aynı gün tüm sosyal platformalardan yayımlanacak olması!

facebook.com/events/1850399658573560

Doğa Can Ertürk ve Ezgi Beyazıt tarafından albüme özel olarak hazırlanan illüstrasyonların da sergileneceği konserde ELZ, Kuntay Seferoğlu, Efe Akıncıoğlu ve Öner Erhan’dan oluşan ekibi The Cult ile birlikte sahne alacak.

Müzikal açıdan bizi tatmin etmeyi fazlasıyla başarmış olan ELZ’yi sizin de beğeneceğinizi umuyoruz ve dört gözle Polycephaly’i dinlemeyi bekliyoruz!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

10 Şubat’ta COOP’ta neler oluyor?
Luke Elliot 9 Şubat’ta Salon İKSV’de

Yazar

Bize Katıl!