Loradeniz’den İlk Şarkı ve Klip: Rem

Yeni ÇıkanlarYerli Sahne

Lora Deniz Ömeroğlu’nun solo projesi olan Loradeniz, önümüzdeki günlerde Who Are We Who We Are etiketiyle dijital platformlarda yerini alacak E.P.’si Mara‘da yer alan Rem parçasını klibi ile birlikte yayınladı. Animasyon video klibi Tolga Tarhan ve Cem Kayıran‘dan oluşan Rantar grubu yaptı. Parçanın genel karanlık atmosferine klip de eşlik ettiğinde daha da tadından yenmez bir hal aldığını düşünüyoruz.

Lora Deniz Ömeroğlu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Klasik Piyano bölümü bitirdikten sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Müzik bölümünü bitirdi ve şu anda Utrecht school of the Arts’da Sound Design / Composition üzerine yüksek lisans yapıyor. Aynı zamanda kendi müziğini yapmaya ve yazmaya da devam ediyor.

Kendisine davul ve geri vokallerde Yankı Bıçakçı; bas gitar, synthesizer ve geri vokalde Alican İpek eşlik ediyor. Şarkının kayıt ve mikslerini Daan Kandelaars, mastering’ini ise Wessel Oltheten üstlendi.

Mara E.P.’sini merakla beklediğimiz Loradeniz’in ilk canlı performansı 7 Ocak‘ta Demonation Festival kapsamında Babylon‘da olacak.

facebook.com/events/1817612505159338

facebook.com/loradenizz

soundcloud.com/loradeniz

Tags: , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

BBI YERLİ #43 | “MÜPHEM”
Sena Şener’den Yeni Video Klip: “Bak Bana”

Yazar

Bize Katıl!