Kısa Kısa Haberler

Haber

Nine Inch Nails yıl biterken yeni bir EP yayınlıyor. 23 Aralık’ta gelecek olan 5 şarkılık çalışmada Atticuss Ross’u da resmi NIN elemanı olarak göreceğiz.

– Yerli Indie grubu The Away Days’in debut albümü Dreamed at Down Şubat 2017’de yayınlanıyor. Yeni single Places to Go burada…

– 2016 yılını best of albüm ve yeni single Anlatamıyorum ile geçiren Mor ve Ötesi box set içerisine dahil ettiği bir yeni şarkıyı daha yayınladı. Melekler Ölmez isimli şarkı burada…

– En son Mart 2016’da Aretha Fransklin’in How I Got You cover’ını yapan İngiliz grup Reef yeni albüm için çalışmalara başladı. Gitarist olarak Jesse Wood’u kadrosuna katan grup geçtiğimiz yılı “Live at St Ives” adlı bir albüm ve konserlerle geçirdi.

Kings of Leon yeni albüm Walls‘dan ilk video Find Me‘yi yayınladı.

– Liverpool çıkışlı Indie grubu Circa Waves yeni albüm Different Creatures‘dan ilk video Wake Up‘ı yayınladı. Kieran Shudall (vokal, gitar), Sam Rourke (bas), Colin Jones (bateri) ve Joe Falconer (gitar) dan oluşan grup ilk albüm Young Chasers‘ı Mart 2015’de yayınlamıştı.

Guy Garvey’in büyülü sesini özleyenler el kaldırsın! Elbow da 2017’yi yeni albümle karşılayacak gruplardan. 3 Şubat 2017’de yayınlanacak olan Little Finctions‘dan ilk single Magnificient She Says burada. Elbow müziklerinde Genesis, Talk Talk ve Radiohead’den etkilendiklerini belirtiyor.

– Avustralyalı grup Holy Holy yeni albüm Paint‘ten ikinci single Elevator‘ı yayınladı. Şarkı etkili gitar geçişleri, synth eklemeleri ve nakarattaki 80’ler vari geri vokalleriyle sizi hemen içine çekiyor. Videoyu daha önce Courtney Barnett ve Vance Joy ile çalışan Charlie Ford yönetmiş.

– Galler çıkışlı Pale Angels üçüncü albümleri Daydreaming Blues içerisinden Don’t Feel A Thing isimli bir video yayınladı. Müziklerinde punk etkileri görülen grup kulağınızın pasını siliyor.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

BBI YERLİ #42 | “SLUG SALT LAVA”
Ahmet Kalabay’dan yeni EP geldi: “Bana Müsade”

Yazar

Bize Katıl!