Kısa Kısa Haberler

Haber

The Vaccines yeni albüm çalışmalarını sürdürüyor. Şarkı yazım sürecini tamamlayan grubun elinde şu an 20 yeni şarkı var. En son 2015 yılında English Grafitti isimli albümü piyasaya süren grubun 4.albümü aynı zamanda grubun davulcusu Pete Roberson olmadan yaptıkları ilk albüm olma özelliği taşıyor. Pete gruptan Haziran ayında yeni heyecanlar arayışında olduğunu ileri sürerek ayrılmıştı.

– İsvecli grup Goat yeni albüm Requiem‘den yeni video Union of Mind and Soul‘u yayınladı.

Jay Jay Johanson 26 Ekim’de İstanbul Babylon’da sahne alacağını ilan etti. Sanatçı 3 Aralık’ta ise Ankara Nordik Festival’de sahne alacak.

Moby yeni projesi Moby & The Void Pacific Choir ile yepyeni bir albümle geliyor. İlk şarkı “Are You Lost In The World Like Me” aşağıda…

Burak Buyruk’un ilk albümü Yalnızlık Abidesi’nden çekilen yeni video albümle aynı adı taşıyor. Buradan izlenebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=u2kid7BFNMo

The Rolling Stones Aralık ayında blues coverlarından oluşan bir albüm yayınlayacak. Sadece üç günde kaydedilen “Blue and Lonesome” isimli albümde gruba Eric Clapton da eşlik etmiş.

– İskoç şarkıcı C.Macleod’un debut single “Dream”e kulak verin.

– Oslo çıkışlı duo Apothek debut albümünü 30 Eylül’de yayınladı. Dinlemek için buyrun. soundcloud.com/apothekmusic

– Punk rock için taze kan “False Heads” ile tanışın. Londra çıkışlı grup için övgüler abileri Iggy Pop’tan gelmiş. Üstad “Bu çocuklar çok gürültü yapıyor, bunu sevdim” demiş. “Weigh In” i buradan dinleyebilirsiniz.

Shura ilk albümü Nothings Real‘den yeni video yayınladı. 311215 için çekilen videoda şarkıcı ailesine ait fotoları paylaşmış.

Beck’in yeni albümünün çıkış tarihi uzadı. Ekim ayında yayınlanacağı iddia edilen albümün çıkışı New York Times haberine göre Aralık ayında gerçekleşecek. Neyse beklerken sıkılmayın ilk single “Wow” u dinleyin.

Yok Öyle Kararlı Şeyler’in yeni albümü “Beklenen” 28 Ekim’de tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda.

Metallica yeni klibinde oynayacak hayranlarını arıyor. Önümüzdeki hafta San Fransisco’da çekilecek klipte gönüllü olarak farklı yas, cinsiyet ve etnitiseden Metallica fanları iki ayrı performansta yer alacaklar.

– 20.yılını kutlayan Placebo en önemli hitlerinden “Every You Every Me”nin daha önce yayınlanmamış bir videosunu paylaştı. Brian Molko’yu kah kumar oynarken kah makyaj yaparken gördüğümüz klibi buradan izleyebilirsiniz.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

BİR BABA INDIE MIX | “Ekim 2016”
Nick Cave & The Bad Seeds’ten Yeni Video: “Girl In Amber”

Yazar

Bize Katıl!