YENİ VİDEO | Athena – Ses Etme (Bu Video İçin Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı)

Haber

Ses Etme, Athena‘nın Altüst albümününde üstten altıncı, bu albümdeki kliplerde üçüncü sırada olan çok sevdiğim şarkısı. Dinleseniz siz de seversiniz.

Klibin bu şarkıya çekildiğini duyunca, şarkıya olan sevgim nedeniyle biraz merak etsem de, muhtemel bir canlı performans kaydı ve yavaş akan görsellerle dolu bir klip olduğunu düşündüm. (Athena Gökhan’ın “Türkiye’nin şımarık çocuğu” olması benim fikirlerimi etkilemiş demek)

Klibin sonunda ise o işlerin öyle olmadığını, Athena’dan yine tertemiz, ters köşe bir iş çıktığını gördüm.

“Hazır bu kadar sevilmişken, televizyonda sıfırın altında seyreden mizah seviyesiyle insanlar mutluyken ne gerek var böyle riskli işlere? İnsanlar rahatsız oluyor, keyifleri kaçıyor. Herkesin hayatı stabil, herkes aynı mevcut şartlarla yaşıyor hayatını, yapmayın. Üzmeyin şu ülkenin insanını. Biz ne zaman bu hale geldik.” diye dertlendirdi beni bu video. 

İşin kara mizahı bir yana tabi, klip etkileyici ve bence çok başarılı. Klip mevcut şartlarda çok güzel sertlikte. Klibin yönetmeni Gönenç Uyanık‘ı, Athena’yı ve bu fikre katkısı olan herkesi tebrik ederim.

Klibi izledikten sonra, YouTube sayfasında da aşağı iniyorum. İlk defa bu “tatlı” grubun bir klibinde, daha klip yayınlanalı da 45 dakika olmasına rağmen, “bu video için yorumlar devre dışı bırakıldı” uyarısını görüyorum. İyi olmuş. Yapılacak yorumları kaldıramayacağız, o yüzden komple kaldırmak en mantıklısı bittabi. Ayrıca orada burada kliple ilgili olumsuz yorumlar da mevcut. Demek ki yol yine doğru.

Elinize sağlık. İyi seyirler…

Tags: , , , ,

İlginizi Çekebilir

İstanbul’a Sonbahar Geldi: Akbank Caz Festivali 12- 23 Ekim’de!
Başka bir Bohemian Rhapsody Deneyimi

Yazar

Bize Katıl!