MIX Festival İle Sesler Arası Bir Deneyime Hazır Mısın?

Haber

Zorlu PSM‘nin yeni sezon programı gönülleri feth edeceğe benziyor ki; önümüzde Zorlu PSM’yi harikalar diyarına çevirecek MIX Festival gibi bir organizasyon var. Bu kadar farklı disiplinleri bir araya toplamak ve ortak bir anlayış yaratmak, bunu etkinlikler, atölyeler ve workshoplar ile desteklemek her ne kadar sanatın evrenselliği, her güruha hitap etmesi gibi olguları çoğu zaman es geçtiklerini düşünsem de ihtiyacımız olan bir başarı örneği ve 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde MIX Festival, bu müzikle inşa edilmiş ütopyayı iliklerimize kadar yaşatacağa benziyor.

Festival Ana Tiyatro, Drama Sahnesi, Studio, Meydan Fuaye, VIP Lounge, Sky Lounge ve PSM Amfi’ye yayılıyor. Tabi sahneler arası dengelerin  nasıl kurulacağı, katılımcı sayısına göre festival işleyişinin nasıl gerçekleşeceğini henüz bilmiyoruz ama sahnede neredeyse kimi istiyorsanız onu bulabileceksiniz. İngiliz grup Oi Va Voi, Türkçe Rap’in en popüler isimlerinden Ceza, Büyük Ev Ablukada, kendine has tarzıyla Türkiye’de olduğu kadar dünyada da ses getiren Baba Zula, rap sahnemizin en önemli isimlerinden Mode XL, hiperaktif sahne duruşuyla ünlenen Latin Amerikalı reggae grubu Che Sudaka, 70’li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüze uyarlayan Hey! Douglas, ve reggae müziğin ülkemizdeki en başarılı temsilcisi Sattas. Ayrıca Gaye Su Akyol, She Past Away, The Ringo Jets, In Hoodies, Neophon Ensemble: Welcoming Maqam,Eypio ve Burak King, Elif Çağlar Quartet, Ahmet Aslan, Erdal Erzincan, Taksim Trio, Kolektif İstanbul, Ozbi,Kamufle ve fazlası için  festival programına göz atabilirsiniz.

Ayrıca  atölyeler, standlar ve plakçıların yer aldığı MIX Pazarı, festival süresince herkese açık olacak ve ziyaretçiler bilet almadan da MIX Pazarı’na katılabilecekler. Pera 64, Mixer Art Gallery, Hammer Music, Rainbow 45, Kontra Plak, Zihni Müzik, Opus 3a, Lugat 365, Six Times Five,Ot, Zet, Dem, Coffee Sapiens stantları ile MIX pazarı kapsamında meydan fuayede olacaklar. Tatlı mı tatlı atölye programı hakkında ayrıntılı bilgi içinse: www.zorlupsm.com/tr/etkinlik/festival/mix-pazari

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Radyo Boğaziçi 18. “Battle of the Bands” finalistleri belli oldu!
Housing Crash’den İlk Video Single: “Pocket Full of Years”

Yazar

BBI Yerli: Rana Türkyılmaz & Kırık Pena

Bize Katıl!