Housing Crash’den İlk Video Single: “Pocket Full of Years”

İstanbul’da Housing Crash adında taptaze, yeni bir noise pop grubu kuruldu ve ilk meyvesi “Pocket Full of Year”ı süper bir video ile birlikte yayınladılar.

Üyeleri daha önce Foton Kuşağı, Kutu, In Hoodies ve The Young Shaven gibi yerel gruplar ile birlikte çalıştı. Grubun davulcusu halen In Hoodies’de çalmaya devam ediyor.

Video Kadıköy Barlar Sokağı Kadife Sokak’ta bulunan Trip’de canlı olarak çekildi. Ses kaydı Erhan Kabakçı (Jamsession Stüdyo), mix ve mastering ise Chris Holmes tarafından yapılmıştır.

Standart bir dinleyici iseniz ilk başta vokalin kötü olduğunu düşünebilirsiniz. Açıkçası bana ilk başta hissettirdiği buydu. Ancak ilk nakaratta “You’re smilling down.. From your big house” dediğinde vokalin tahmin ettiğim gibi kötü olmadığını farkettim. Hatta bayıldım. Aksine vokalin bu şekilde seçilmesi, kullanılmasının şarkının gidişatına en yakışacak, en uygun haliyle seçildiğini düşünüyorum. Kirli-paslı hali şarkının altyapısına ve sözlerine oldukça uygun. Yeni şarkılarını ve albümlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Housing Crash 1 Ekim 23.00‘da Peyote Nevizade‘de Tight Aggressive‘in ilk yıldönümü partisinde çalıyor olacak. Bir sonraki konser ise 18 Kasım‘da Karga‘da.

Grubun Soundcloud ve Bandcamp sayfalarından şarkıyı istediğiniz formatta indirebilir ya da dinleyebilirsiniz.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

MIX Festival İle Sesler Arası Bir Deneyime Hazır Mısın?
Eddie Vedder ve Chris Martin A.Ş.’den Sürpriz Düet

Yazar

Bize Katıl!