Keaton Henson’dan yeni albüm: “Kindly Now”

HaberYeni Çıkanlar

Maniğin uykuya daldığı depresifin uykudan uyandığı mevsim gibi mevsim: Sonbahar! Parçalı bulutlu havalar, gri gökyüzü – çamur toprak. Islandığımız yağmur ve kaçtığımız yaz sıcağı. Mevsim normallerini takiben değişen playlistlerimiz. Bunlarla beraber ve bunların dışında, aşk. Hah işte bu noktada: sanat!

Keaton Henson, aslında bir illüstrasyon sanatçısı. Görsel sanatçılığı dışında şarkıcı ve söz yazarı. Bunların içinde en çok aşık bir adam. Melankolik folk parçalardan oluşan albümleri ile adından söz ettiren İngiliz şarkıcının beşinci albümü “Kindly Now”  16 Eylül’ de PIAS America şirketi tarafından çıkarıldı.

On iki şarkıdan oluşan Kindly Now albümünün ilk video klibi “Alright” şarkısına çekildi. Piyanosunun başında –ki piyanoda tam bir sonbahar enstrümanı – beş dakika boyunca şarkısını söyleyerek gayet acı çektiğini hissettiren sanatçının loş mu loş klibini şuraya iliştirelim

Biraz içli fakat saf bi sesi olan Henson, sonbaharda ve takiben kış sonuna kadar ara ara göz kırpacak gibi görünüyor playlistlerde. Bu aşık adam ve albümü hakkında daha fazlası mı? Şu opsiyonlara dokunabilirsiniz:

Kindly Now

deezer.com/album/14027820

keatonhenson.com

keatonsketches.blogspot.com.tr

Tags: , ,

İlginizi Çekebilir

The Weeknd ve Daft Punk İşbirliği: “Starboy”
Kadıköy Plak Günleri için geri sayım başladı

Yazar

Bize Katıl!