Kadıköy Plak Günleri için geri sayım başladı

Haber

PlaKadıköy’, 24-25 Eylül‘de Moda’da başlıyor. Üstelik bir ilk. Müziğin pure hafızasının kilometre taşı olan plak kültürünün nabzı, iki gün boyunca Moda’da plağa gönül vermiş pek çok müzisyen, yazar, müzik düşünürü, etkinlikler ve konserler ile atacak.

Neler mi var? 

Plak satışının yapılacağı stantlar, değiş tokuş stantları, söyleşi ve plak okuma etkinlikleri, plak Dj seçki yayınları, konserler ve daha fazlası.

Kimler mi var ?

Muhabbetten muhabbete koşacağınız  Murat Meriç, Cemal Ünlü, Mehmet Tez, Güven Erkin Erkal, Murat Beşer, akustik performanslarıyla Cenk Taner, Taner Öngür, Özge Fışkın, Cihan Mürtezaoğlu ve Nilipek, plaklarıyla Plakhane, Kara Plak Yayınevi, RPM, Dip Sahaf, Can Plak, Atlantis, Plak Takası Fanzin, Velvet Indieground ve dahası…

Özellikle Velvet Indieground demişken, kendileri Indie temalı plak satışları yapmakta ve kendilerini farklı bir plak dükkanı olarak tanımlamaktalar. Arşivine buradan ulaşabilirsiniz. Bon Iverler, Arcy Marshalllar, Warpaintler neler neler… Kendileri de PlaKadıköy ‘de olacaklar. Kaçırmayın derim.

Festival programı ve diğer detaylar için;

plakadikoy.kadikoy.bel.tr

facebook.com/events/1651202028526561

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Keaton Henson’dan yeni albüm: “Kindly Now”
Hey! Douglas Sezonu Açıyor: “Pişman Değilim”

Yazar

BBI Yerli: Rana Türkyılmaz & Kırık Pena

Bize Katıl!