KISA KISA Haberler

Haber

Cihan Mürtezaoğlu 30 Eylül’de piyasaya çıkacak “Bitsin Bu Delilik” albümünün ilk konserini 6 Ekim’de Salon İKSV’de verecek. facebook.com/events/599857433550707

Nick Cave yeni albüm Skeleton Tree’den ilk video “I Need You”yu yayınladı.

Jack White’ın müzik hayatı boyunca yaptığı akustik çalışmaları içeren “Acoustic Recordings 1998-2016” piyasaya çıktı.

The Strokes yeni albüm kayıtları için stüdyoda… Geçtiğimiz aylarda “Future Present Past” isimli EP çıkarıp gönüllerimizi hoş eden grup yeni albümü yeni yılda çıkarmayı planlıyor.

The Away Days yeni albümden ilk şarkısı “World Horizon”ı sükseli bir şekilde İngiliz Independent gazetesinden yayınladı.

Depeche Mode yeni bir derleme ile huzurlarınızda… 1981-2013 yılları arasındaki toplam 59 videoyu içerecek olan “Video Singles Collection” 11 Kasım’da piyasada.

Sharon Van Etten, “Not Myself” isimli yeni bir parça yayınladı. Şarkı Haziran ayında Orlando’da bir gece kulübünde katledilen kurbanların anısına yazılmış. Şarkıcı ayrıca ABD’de silahlı şiddetin önlenmesini ve daha güvenli toplum oluşturmayı hedefleyen “Everytown for Gun Safety Support Fund” adlı sivil toplum örgütüne de destek olduğu veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=SHTbcSKJnWg

Axl Rose’un başı dertte. Guns N’ Roses frontmani Axl’a eski grup üyelerinden biri dava açtı. 1998-2016 yılları arasında gruba eşlik eden Chris Pitman söz konusu yıllara ait turnelerden 100.000 pound’luk alacağının kendisine ödenmediğini belirterek dava açtı. Pitman grupta ikinci keybordçu ve ikinci bass gitarist, perküsyoncu ve geri vokal olarak görev almaktaydı.

Rage Against the Machine’den tanıdığımız Zack De La Rocha, ilk solo albümünü hazırlıyor. Söz konusu albümde Run the Jewels’in prodüktörü El-P ile çalışan Rocha’nın albümden ilk paylaştığı şarkı “Digging for Windows” burada…

Tom Grennan ve şarkısı “Something in the Water”a mutlaka bir şans verin. Genç müzisyen ilk EP’sini 28 Ekim’de piyasaya sürecek.

https://www.youtube.com/watch?v=axzhuuysKUY

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Warpaint’ten “New Song” Video Klibi!
Two Door Cinema Club’tan “Bad Decisions”a yeni video geldi!

Yazar

Bize Katıl!