Yüzyüzeyken Konuşuruz, Fono Müzik’e isyan etti!

Haber

Geçtiğimiz gün yayınladıkları Ne Farkeder ve bir önceki Canavar isimli parçaları, yapımcıları Fono Müzik tarafından yayından kaldırılan Yüzyüzeyken Konuşuruz, gün içerisinde Facebook sayfası üzerinden aşağıdaki gibi bir mesaj paylaştı. Bu isyanın ardından grubun sevenleri Twitter’da birçok hashtag kampanyası başlattı.

#FONOMÜZİKKanEmiciBirUnkapanıMafyasıdır
#FonoMüzikKapatılsın

Bu mesaj sonrasında ise grubun ilk albümünde bas gitarlarını çalmış olan ve Fono Müzik’le anlaşmasını sağlayan Burak Güngörmüş bu isyana istinaden aşağıdaki gibi bir mesaj göndermiş:

Arkadaşlar, bugün Kaan Boşnak’tan tehdit ve yalan dolu bir mesaj aldım.

Mesaj şu şekilde :
“Bu şarkıyı da kaldırtarak Başınıza çok büyük bela aldınız. Sosyal medyada aileniz ve şirketiniz hakkında boykot başlatacağım. İnsanın işi ve emeğiyle böyle oynanmaz, sizin için yaptığım her şey haram olsun, üzerimden kazandığınız her şey boğazınızdan gelsin, ocağınıza ateş düşsün inşallah. Dayılarımı arattınız bana en sonunda, istanbula geliyorlar sizi bulmaya hayatınızın sonuna kadar o belayla uğraşıcaksınız kaçacak yeriniz kalmayacak. Kendiniz kaşındınız”

Kimin mafya olduğu çok açık belli oluyor Kaan’ın mesajından. Yaklaşık 2 yıldır kendisiyle hiç irtibatım olmamıştır. 

Kimseye zorla sözleşme imzalatmadık. Stüdyoda da kimseye zorla bir şey kabul ettirmedik. Bütün çalışma arkadaşlarımız buna şahittir. Tabi canlı kayıtlar için Deneyevi stüdyosuna bir kez daha teşekkür ederim. Hayat boyu gurur duyacağım iki albüm gerçekleştirdik. Yeri geldi bas çaldım, menajerlik yaptım, yapımı üstlendim. Beraber müzik yaptığım bir arkadaşımdan böylesi bir düşmanlık ve tehdit göreceğim aklımın ucundan geçmezdi. Yüzyüzeyken Konuşuruz’u Fono Müzik’le anlaşmasına ön ayak olmuş biri olarak söyleyebilirim ki Fono’nun aramaları ve uyarıları ben ayrıldıktan sonra Kaan Boşnak tarafından hiç cevaplanmamıştır. Diyalog kurulmasını engelleyip daha sonra da kamuoyunu kendi tarafına toplamaya çalışan bu kişi hakkında daha fazla yazmak da istemiyorum. Sorunuz varsa cevaplamaya hazırım. 

Şunu da ekliyeyim. Kendisinin yukardaki mesajına cevabım “Cahillerden olma.”

“Fono Müzik kan emici bir Unkapanı mafyasıdır” şeklinde ağır bir şekilde itham edilen Fono Müzik’ten resmi olmasa da gelen yanıt bu şekilde…

Bakalım 2 parçası yayınlanan bu albüm ne zaman ve nasıl dinlenebilecek? Bu olayların sonu nereye gidecek?

Ve konu hukuka taşınır.

 

Kaan Boşnak’dan bir açıklama daha…

Grubun hukuki temsilcisi Sedef Erken, Fono Müzik’le uzlaşılamadığını açıklar.

Tags: , , ,

İlginizi Çekebilir

Babylon’da Yeni Sezon Başlıyor!
Coldplay’den Bir Video Daha Geldi: “A Head Full of Dreams”

Yazar

Bize Katıl!