KISA KISA Haberler

Haber

Regina Spektor yeni albümden ilk single “Bleeding Heart”ı yayınladı. Yeni albüm “Remember Us To Life” 30 Eylül’de piyasada. Haberin detayları için sizi şuraya alalım.

Foals yeni albüm için fazla beklemeyeceğe benziyor. En son Ağustos 2015’te çıkardıkları “What Went Down” ile bizleri mutlu kılan grubun frontmani Yannis Yannis Philippakis ekip olarak tekrar stüdyoya girme konusunda heyecanlı olmalarının grup açısından faydalı olduğunu dile getirdi.

Hakan Kurşun yeni albümü “Kuark”ı yayınladı. 13 yıllık sessizliğini bozan müzisyen ağırlıklı olarak enstrümanları kendi çalmış. Prodüktör, ses mühendisi, besteci, şarkıcı kimlikleriyle tanınan üstadı 1996’da “Kaos” albümünün enfes “Boğazın Üstünde”şarkısıyla hatırlayalım.

Audioslave’i tekrar dinleme şansına erişebiliriz! Soundgarden’dan Chris Cornell, Rage Against The Machine’dan Tom Morello, Tim Commerfold ve Brad Wilk’in katılımıyla kurulan ve farklı bir sinerji yaratan ekip 2000’li yıllarda üç güzel albüm patlatmıştı. Davulcu Brad Wilk cephesinden gelen açıklamalar Cornell’a kapılarının açık olduğu yönünde.

Nilüfer Müzik Festivali 2-3-4 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı Bursa’da gerçekleşecek. Duman’dan Palmiyeler’e The Ringo Jets’den Gaye Su Akyol’a geniş bir kadronun sahne alacağı organizasyon üç gün sürecek. Festivalle ilgili detaylar için: birbabaindie.com/?p=11081

– İngiliz Indie grup The Counteeners yeni albümü “Mapping the Rendezvous”u 21 Ekim’de piyasaya sürecek. Frontman Liam Fray albüm için bugüne kadarki yaptıkları en iyi iş olarak nitelendirdi. Şarkı yazımı Paris’te kayıtları ise Bath, Manchester ve Loch Ness’te gerçekleşen albüm 11 şarkıdan oluşuyor. “17’th Place” buradan dinlenebilir.

– Amerikan Indie Folk grubu Bon Iver yeni albümle kapımızda. Beş yıllık aradan sonra “22, A Million” adlı albümü 30 Eylül‘de piyasaya sürecek grup albümden iki şarkıyı da önden servis etti: 22 (OVER S∞∞N) [Bob Moose Extended Cab Version] ve “10 d E A T h b R E a s T (Extended Version)”

Tags: , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Jamie T Gelecek Albümünden İki Yeni Single Yayınladı
Aşkın Başlığı Müzik!

Yazar

Bize Katıl!