KISA KISA Haberler

Haber

Büyük Ev Ablukada “Fırtınayt” tan ikinci single “Arayan Bulur” u yayınladı.

– Amerikalı indie folk güzelliği Fleet Foxes geri mi dönüyor ne? Solist Robin Pecknold’un okulunu bitirmek istemesi üzerine yaklaşık beş yıldır ses vermeyen ekip geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek Fleet Foxes’un geleceğini konuştular.

Super Furry Animals “Big Bong” isimli yeni bir şarkı yayınladı. Şarkı Galler Milli Takımını bu yaz Fransa’da yapılacak Euro 2016’da desteklemek adına düzenlendi.

– Yeni Muse yeni videosu “Aftermath”ı izlediniz mi? 2015 Haziran çıkışlı “Drones” albümünde yer alan şarkının videosunda grup Japon yönetmen Tekken ile çalışmış. “War is all around” sözleriyle başlayan şarkının videosunda bir askerin gözünden yaşadıkları hikayeleştirilmiş. Klip sonlarına doğru savaşa hayır, barış ve aşk mesajları veriliyor.

Grizzly Bear yeni albüm için Haziranda stüdyoya giriyor.

U2 10 Haziranda “Innocence-Experience Live in Paris” isimli konser filmi yayınlayacak. Film grubun Aralık ayında Paris’te sergilediği iki canlı performansı içermekte. Söz konusu konserlerde ekibin konukları arasında Patti Smith ve Eagles of Death Metal de vardı.

James Blake ile Bon Iver işbirliğinden ortaya çıkan “I Need a Forest Fire” in videosu yayınlandı. Şarkı James Blake’in “The Colour in Anything” albümünde yer almakta.

Portishead, ABBA’nın “SOS” adlı şarkısını coverladı.

The Cure geçtiğimiz hafta New Orleans konserinde iki yeni şarkı çaldı. “Step into the night” ve “It can never be the same” adlı şarkılar yeni albümün habercisi olsun isteriz.

– Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Direc-t yeni bir videoyla döndü. “Sen Bana Ben Sana” da yine o bildiğimiz Direc-t enerjisini yakalayıp mutlu olmak mümkün.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

İlginizi Çekebilir

Bir Ustalık Albümü: James Blake – “The Colour In Anything”
BalconyTV İstanbul ve Ankara “Nisan 2016” Performansları

Yazar

BBI Yerli: Rana Türkyılmaz & Kırık Pena

Bize Katıl!